Julia
Julia
Micky
Micky
Janny
Janny
Chloe
Chloe
WendyXx
WendyXx
Claudia
Claudia
HotSylvia
HotSylvia
Laura
Laura
Chanel
Chanel
Klusjesman_X
Klusjesman_X
Joke
Joke
Angeline
Angeline
X
Angeline

Maak een gratis profiel aan en ontdek meer leden zoals in jouw buurt. Dit kost je slechts 3 minuten!

SMcontacten; dé spot voor SM

SMcontacten is dé website om SM en BDSM contacten te maken. Wekelijks schrijven meer dan 200 nieuwe leden zich in en alle SM profielen worden zorgvuldig gecheckt. Zo zien we er ook op toe dat er evenveel SM vrouwen als SM mannen zijn. Ook zijn er genoeg SM meesteressen en SM meesters en anderzijds genoeg SM leden die liever de onderdanige rol aannemen.

Meer dan 12.000 leden

Fantaseer jij over SM of BDSM? Dan ben je zeker niet de enige! Voor veel mensen is dit een taboe, maar zeker niet voor onze 12.000+ leden. Je bent bij SMcontacten aan het goede adres als je snel, anoniem en gratis SM contacten wil maken met andere SM en BDSM profielen. Natuurlijk bepaal je zelf met wie!

Onderdanig, dominant of een switcher?

Bij SMcontacten maakt het niet uit waar je van houdt. Word je graag vernederd? Of heb je juist liever de sweep in handen? Jij kiest zelf je favoriete SM contacten uit en je eigen rol. Natuurlijk kun je ook switchen en dat geldt ook voor het kiezen van je favoriete SM en BDSM contacten.

Gratis, veilig en anoniem uitproberen

Je kunt geheel gratis je eerste SM en BDSM contacten maken. Ook kun je een schuilnaam kiezen en blijft je e-mailadres geheim voor andere leden. Ben je nieuw en wil je het eerst even uitproberen? Geen probleem! Chat eerst even rustig met een aantal SM vrouwen of meesteressen om te kijken wat je spannend vindt. Waar wacht je nog op? Probeer het gratis!

0%
x
er is iets fout
Controleer en pas aan indien nodig, of druk op doorgaan
doorgaan, dit email adres klopt